Deze hondenbenodigheden wil je niet missen!

Maak je leven als huisdierbezitter een beetje gemakkelijker en laat je hond zich gewaardeerd voelen met deze beste gadgets voor uw hond.

Smart pet bowl

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van het dieet van je hond, omdat dit direct bijdraagt ​​aan hun gezondheid. Een smart pet bowl is een ‘slimme kom’ die voedsel en water nauwkeurig meet tot de gewenste eenheid. Dit betekent dat je het calorieverbruik moet kunnen volgen, aangezien de kom voedsel- en voeding suggesties biedt op basis van de eetgewoonten van je hond.

Kies een variant uit antimicrobieel plastic, zo moet de kom ook helpen om ziektekiemen en bacteriën op afstand te houden. Omdat het volledig waterdicht is, hoef je je geen zorgen te maken dat de kom breekt als je hond wat chaotisch kan zijn.

Hondenbad en deep cleaner

Nadat je je hond hebt meegenomen op modderige wandelingen of als hij of zij zich in het zweet heeft gewerkt om ballen te achtervolgen, is de kans groot dat je huisdier grondig moeten worden schoongemaakt. Een draagbare 2-in-1 reiniger voor huisdieren is een apparaat dat ervoor moet zorgen dat je hond vlekkeloos blijft en het apparaat kan ook worden gebruikt om de rommel op te ruimen die hij achterlaat.

Kenmerkend zijn de sproeikoppen die de vacht reinigen met een diepe en grondige wasbeurt en en zacht zuig element dat het vuil en water wegtrekt van je huisdier. Vaak is er ook een functie om de vacht te borstelen.

Draagbare hondenwaterfles

Tijdens een lange wandeling heeft je hond het meeste vocht nodig, wat een probleem is dat deze draagbare hondenwaterfles netjes oplost. Vaak heeft zo’n waterfles zelfs een vakje dat 200 ml voedsel kan dragen, ideaal voor het uitdelen van koekjes en lekkernijen tijdens je trektocht.

 

Ga voor een fles uit die BPA-vrij en loodvrij is, en is gevormd met een kleine kom aan het uiteinde zodat je huisdier comfortabel een slokje kan nemen. Het geeft je ook de mogelijkheid om de snelheid van het water te veranderen. Dit alles is mogelijk met slechts één hand, zodat je met de andere je hondenriem stevig vast kunt houden.

Hopelijk kan je viervoeter bekoren met deze drie innovatieve gadgets!