Dit wil je zeker doen als je je IPhone gaat verkopen

Heb jij besloten dat je jouw iPhone gaat verkopen? Als je dit nog nooit eerder gedaan hebt kan het spannend zijn om een geschikte koper te vinden en weet je misschien ook niet goed hoe dit werkt. Het is belangrijk dat je voor de verkoop een aantal belangrijke handelingen uitvoert. Ook wil je jouw telefoon in een zo goed mogelijke staat opleveren en aan de andere voorwaarden van de verkoop kunnen voldoen. Wij geven hier tenslotte tips om de beste verkoper te vinden!

 

Belangrijke dingen om te doen als je je iPhone gaat verkopen

Voordat jij jouw iPhone X gaat verkopen zijn er aantal maatregelen die je wilt nemen. In principe maakt het daarbij niet uit of het om een transactie met een particulier gaat of als je je jouw iPhone gaat verkopen aan een professionele partij. Zorg er allereerst voor dat jij al jouw persoonlijke informatie over hebt gezegd naar de iCloud en dat je deze bij voorkeur al hebt overgezet naar jouw nieuwe toestel. Denk hierbij niet alleen aan jouw contactenlijst, maar ook aan foto’s en andere persoonlijke items. Dit is niet alleen netjes, maar het beschermt ook jouw privacy.

 

Zo vind je de beste koper voor jouw iPhone

Er zijn een aantal manieren om de beste koper voor jouw iPhone te vinden. Je kunt jouw zoektocht beginnen op het internet. Zo zijn er websites waar particulieren allerlei producten te koop zetten. Als jij zeker wilt weten dat je met een betrouwbare partij in zee gaat dan kun je beter afspraken maken met een professional. Dat is ook nog eens bevorderlijk voor de duurzaamheid omdat deze de telefoon aanpassen om nog een tweede leven mee te gaan. Een eenvoudige manier dus om ook nog een steentje bij te dragen aan het milieu.