Gemakkelijk bezoek ontvangen

Steek je als bedrijf ook zoveel tijd in het registreren, uitnodigen, aanmelden en afmelden van bezoekers? Besteed de receptionist er soms onnodig veel tijd in om dit allemaal bij te houden? Dit is onnodig. Er is daar namelijk de perfecte oplossing voor. Je kunt bezoekers makkelijk digitaal laten aanmelden, afmelden en registreren.

Professioneel je bezoek uitnodigen
Via een digitale receptie geef je uw bezoeker meteen een professionele indruk. Je geeft ze een professionele indruk door een mail in je eigen huisstijl te versturen met een routebeschrijving, parkeerinstructies, de wifi code, COVID-19 voorwaarden en een GR code. Met deze code kun je je makkelijk aan-en afmelden. Zo hoef je dus niet meer naar de receptie te lopen om je vervolgens daar aan te melden. Dit scheelt ook weer werk voor de receptionist! Hij/zij heeft nu meer tijd voor anderen taken. En voor de bezoekers kan de vakantie direct beginnen als ze op het park zijn. Geen onnodige wachtrijen bij de receptie. Het uitnodigen via de agenda is voorbij!

Razendsnel bezoekers registreren
Wil jij je receptie virtueel laten ondersteunen door middel van een app? Dat kan! Een virtuele receptie werkt een stuk makkelijker en soepeler dan een normale receptie. De bezoeker krijgt een gepersonaliseerde uitnodiging via de app binnen. Hiermee krijgt hij/zij alle informatie op een professionele manier. Bij de uitnodiging zit een GR-code. Als de bezoeker deze bij binnenkomst scant, krijgt degene die de bezoeker heeft uitgenodigd een berichtje op zijn telefoon. In dit berichtje staat alle relevante informatie van de bezoeker die hij/zij heeft moeten invullen. Zo weet je door een simpele scan van de GR-code dat je bezoeker er is en weet je ook gelijk wie het is. Soepel, gemakkelijk, snel en professioneel zijn allemaal kenmerken van een digitale receptie. Dit gaat allemaal via een aanwezigheidsregistratie app.