Maak snel een extra kantoor met onze kantoorunits

Loop jij als bedrijf tegen het probleem aan dat je te weinig kantoorplekken hebt? Of wil je aan huis een goede werkplek creëren? Kijk dan eens naar de kantoorunits van Snelbouwkantoor. In deze blog lees je alles over de eigenschappen en voordelen van onze units.

Kantoorunit binnen 1 dag opgebouwd!

Door de losse wandpanelen is het kantoor binnen 1 dag opgebouwd, oftewel een snelle oplossing voor u als bedrijf. Ook voor particulieren kan onze kantoorunit goed van pas komen als u bijvoorbeeld regelmatig thuis werkt. In dat geval zijn onze kantoren makkelijk in de tuin te plaatsen. Het voordeel van een kantoor in je tuin is dat je je werk-en privésituatie toch nog een beetje gescheiden houden.

Het koppelen van kantoorunits

Bij Snelbouwkantoor kunnen we aan veel van uw wensen voldoen. Omdat wij met losse wand panelen en koppelstukken werken kunnen wij ook meerdere kantoorunits aan elkaar koppelen. Hierdoor zijn er veel verschillende afmetingen mogelijk. Ons kleinste kantoor is 2×2 meter, ideaal voor de mensen die ook thuis werken!

Onze standaard kleuren

In ons assortiment maken wij standaard gebruik van de RAL kleuren zwart (9005), groen (6005) en antraciet (7021). Onze kantoorunit tegen een meerprijs ook in andere kleuren mogelijk. Heeft u hier interesse in? Neem dan zeker even contact op met onze medewerkers van Snelbouwkantoor.

Waarom een kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Er zitten een aantal voordelen aan het kopen van een prefab kantoorunit bij Snelbouwkantoor. Het eerste voordeel is dat wij altijd de laagste prijs garantie van Nederland hebben. Het tweede voordeel is dat het kantoor makkelijk is op te bouwen, hier is verder ook geen zwaar gereedschap voor nodig. Een ander voordeel van Snelbouwkantoor is dat onze units makkelijk verplaatsbaar zijn door middel van een heftruck en/of hijskraan. Tot slot hebben wij snelle levertijden en een ruime voorraad, wel zo lekker als je op korte termijn extra kantoorruimte nodig hebt!

Jouw droomkantoor

Al met al denken wij dat de kantoorunit van Snelbouwkantoor dé oplossing kan zijn voor jouw bedrijf. Binnen een paar dagen heb je een moderne kantoorunit staan die ook nog eens goed geïsoleerd is.