Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Zit u met een hardnekkige verstopping in de afvoer of in de riolering? Schakel dan een rioolexpert van DSV Loodgieters in. Wij weten iedere verstopping te verhelpen in Amsterdam en omgeving. Een verstopping komt nooit gelegen en wilt u natuurlijk ook zo snel mogelijk verholpen hebben.
Met onze 24-uurs service hoeft u nooit lang te wachten op een oplossing: Wij proberen iedereen dezelfde dag nog te helpen!

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam: probeer het eerst zelf

Voor u een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam inschakelt om uw verstopte riool te ontstoppen kunt u zelf een aantal maatregelen nemen om te kijken of uw riool weer door gaat lopen:

  • Is de verstopping nog niet heel ernstig probeer deze dan met natuurlijke middelen te ontstoppen zoals soda en azijn
  • Zit de verstopping in het toilet, wasbak of gootsteen? Dan kan het best zijn dat u de verstopping met een plopper kunt verhelpen.
  • Wanneer een plopper niet afdoende is kunt u een speciale ontstoppingsveer gebruiken. Deze is eigenlijk bij iedere bouwmarkt wel te verkrijgen tegen een klein prijsje
  • Werken bovenstaande methoden niet dan kunt u overstappen op een chemisch ontstoppingsmiddel. Dit raden wij echter af! Een chemisch ontstoppingsmiddel lijkt dan wel goedkoper dan dat wij zijn, maar op de lange termijn is dit zeker niet waar. Chemische ontstoppingsmiddelen tasten uw leidingwerk aan, waardoor u later weer met hoge herstelkosten zit.

Krijgt u het niet voor elkaar om zelf uw afvoer of riolering te ontstoppen? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in Amsterdam in. Binnen 24 uur hebben wij uw verstopping verholpen.

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam: voorkom een verstopping

Er zijn diverse kleine handelingen waarmee u een verstopping zoveel mogelijk kunt voorkomen. Zo komt een verstopping in het toilet minder snel voor wanneer u deze enkel gebruikt waarvoor hij bestemd is. Spoel dus geen dameshygiëne, afval of etensresten door. Ditzelfde geldt voor keukenpapier en natte doekjes. Deze zijn te dik en kunnen gaan ophopen, net als wanneer je te veel toiletpapier gebruikt.

Verstoppingen van de afvoerputjes van de gootsteen, wasbak en douche voorkom je zoveel mogelijk door deze zo schoon mogelijk te houden. Verwijder dagelijks haren, zeepresten en etensresten.

Zelfs een verstopping in de afvoer van je vaatwasser en wasmachine kan voorkomen. Deze voorkom je door regelmatig een programma op 90 graden te draaien. Vet en zeepresten worden hiermee weggespoeld.

Natuurlijk kun je ook buiten te maken krijgen met een verstopping, in bijvoorbeeld je hemelwaterafvoer. De boosdoener is vaak tuinafval. Door bladeren en ander afval regelmatig te verwijderen en eventueel een korf te plaatsen om vuil tegen te houden is de kans groot dat de afvoer niet dicht gaat zitten.

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam inschakelen

Is het ondanks bovenstaande tips en doe-het-zelf ideeën niet gelukt om een verstopping te voorkomen of zelf op te lossen? Dan staan onze rioolmonteurs bij een verstopping in Amsterdam graag voor u klaar! Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook tijdens de feestdagen! Wij proberen de verstopping dezelfde dag nog te verhelpen. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 020 – 794 37 77