Trouwauto huren: waar rekening mee houden?

Je trouwdag, de mooiste dag van je leven. Een van de mooiste dingen op je trouwdag is de aankomst op bestemming in een prachtige trouwauto. In dit blog zal een paar dingen opnoemen waar je rekening mee moet houden bij een bruidsauto, om dit op de dag zelf zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

De juiste auto kiezen

Een van de moeilijkste keuzes zal zijn welke auto je wilt hebben. Je hebt zo veel opties. Wil je een cabrio, limousine, oldtimer of hou je het simpel. Het is goed om dit samen te bespreken en de opties op tafel te leggen. Misschien heeft een van jullie wel een sterke voorkeur naar een auto met emotionele waarde. Het is goed om dit samen te bespreken.

 

Chauffeur kiezen

Wie gaat de auto besturen? Je hebt ook hierin genoeg opties. Je kan een chauffeur huren die jullie naar de bestemming brengt. Je kan ook kiezen om iemand uit de familie, bijvoorbeeld de vader of opa die het maar al te graag voor jullie zou willen doen.

 

Oldtimer

Veel mensen kiezen er voor om een trouwauto oldtimer te nemen. Ik geef jullie groot gelijk. Het zijn hele speciale maar vooral mooie auto’s. Wel is het belangrijk om goed te kijken naar de juiste auto. Oldtimers zijn natuurlijk erg oude auto’s en auto’s worden als ze ouder zijn onderhoudsgevoeliger. Het is dus goed om afspraken te maken met de verhuurder zoals: wat gebeurt er als de auto stil valt of als er iets mis gaat. Hier van te voren afspraken over maken zal veel rust geven en er voor zorgen dat het op de dag zelf allemaal soepel verloopt.