Zo koop je EAN codes voor de belangrijkste winkels in Nederland

Als je voor het eerst op zoek gaat naar EAN codes voor Bol.com, dan kan het aanbod nogal overweldigend zijn. Toch zul je deze aanschaf nodig hebben om jouw producten in de Nederlandse winkels te leggen. Wij vertellen je hier waar je de EAN codes die wij verkopen voor kunt gebruiken. Denk daarbij niet alleen aan de standaardwinkels, maar ook aan online winkels en productiedoeleinden binnen het bedrijf.

 

Bij welke winkels kan ik een EAN code gebruiken?

In principe worden goed afgegeven EAN codes geaccepteerd door zowel fysieke winkels als webshops. Denk daarbij ook aan grote partijen zoals Amazon en Bol.com. Verder kun je de EAN code ook gebruiken bij voorraadbeheersystemen. Ze zijn ook bijzonder praktisch voor webshops die je in je eigen beheer hebt en e-fulfilment diensten. Een EAN code biedt simpelweg de mogelijkheid om jouw product te traceren en bijvoorbeeld de voorraad bij te houden. Ook bij problemen met de klant kan zo exact worden nagetrokken waar een product vandaan komt.

 

Bij ons kun je in veelvoud EAN codes aanvragen

Wij hebben voldoende EAN codes op voorraad voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je infomeren over de mogelijkheden. Wij bieden een voordelige prijs en goede service. Uiteraard heb je bij ons de garantie dat EAN codes uniek zijn. Wij kunnen deze producten tegen een redelijk prijs aanbieden doordat wij ze in grote getalen gelijk inkopen. We hebben een goede algehele reputatie op het internet en leveren wat we toezeggen in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct aan de slag met het leveren van jouw producten aan winkels. Voor grotere aantallen kun je een offerte aanvragen en proberen wij zo snel mogelijk een passend aanbod op te stellen.